Livestreaming i Aarhus

Livestreaming er blevet en større del af, hvordan man producerer indhold til sociale medier og lignende. Vi kan hjælpe din organisation med at tilrettelægge og producere streaming af bl.a. live events, konferencer, koncerter og webinarer. Selvom vi optager masser af livestreaming i Jylland, er vi vant til at tage vores livestreaming setup med rundt i hele verden.

Vi byder altid på en frisk kop kaffe på vores hyggelige kontor. Så kan vi sammen få en snak om, hvad vi kan gøre for jer!

Det kræver lidt af hvert at producere en

Fed livestream

Det er blevet så let at livestreame at alle efterhånden kan gøre det med deres mobil. Men resultatet er selvfølgelig derefter. Et godt livestream er ligesom en klassisk tv-udsendelse – jo bedre tilrettelagt og forberedt jo bedre resultat og desto større engagement fra seeren.

Alt efter indholdet hjælper vi med at planlægge hele setup’et så vi sammen skaber en løsning der hjælper jer med at nå jeres seere og kommunikere jeres indhold bedst muligt.

Om det kan klares med et kamera eller vi skal hive den helt store udstyrspakke frem kommer an på på den enkelte opgave. Vi har erfaring med alt lige fra de små til de helt store produktioner med 5-10 kameraer.

Vi tager gerne en snak med jer om præcis hvad jeres behov er, og hvordan vi bedst løser en liveproduktion for jer. På den måde sørger vi også for at skræddersy vores service, så det passer både til jeres ambitioner og jeres budget.

Livestreaming Case

ECCO Shoes

ECCO Shoes er en international organisation med mange ansatte verden over. Livestreaming giver ECCO muligheden for at etablere en rød tråd gennem hele organisationen. På den måde kan de sørge for, at alle er up-to-date på de nyeste tiltag og produkter. Deres seneste online konference forløb over en hel uge med forskellige events, som vi livestreamede hver dag. Vi havde præproduceret diverse videoproduktioner, som blev vist til begivenhederne; vi skabte forbindelse til folk i Holland, USA, Australien og flere; og det hele blev streamet live til hele verden.

Vi har hjulpet med at skabe den gennemgående visuelle stil for eventet, hvor vi sikrer høj “production value” med flot lyssætning og flere forskellige kameravinkler. Den tre-meter høje storskærm er produktionens epicenter, som indrammer speakerne med animerede slideshows. Foran scenen kører en dolly frem og tilbage og skaber en gennemgående dynamik til hele live streamet.

Gotfat Productions
Christiansgade 18, st. 8000 Aarhus C

Kontakt os her
mail@gotfat.dk / +45 22129474 / +45 30232570

Kontakt os her
mail@gotfat.dk / +45 22129474 / +45 30232570

Gotfat Productions
Christiansgade 18, st. 8000 Aarhus C